Trenger du tracking av din firmabil eller båt?

Live Tracking

Realtime Varsler

Rorretningsrapporter

=249kr/mnd

Gratis nedlasting

30 Dager Gratis Hosting

600+ Støttede Trackere

Web Base

Mobilt grensesnitt

Installer på stedet

Aktivt Fellesskap

Skripting og Webtjenester

Flere Kartstøtte

GPS Tracking Server

GPS Tracking Server er en ledende nettbasert GPS-sporingsplattform med sanntidsvisning, avanserte forretningsvarsler, rapportering og mye mer.

Installer den på din egen server eller abonnere på den som en hosted tjeneste. Installasjonen er gratis for 5 brukere, og tjenesten har en 30-dagers gratis prøveperiode.

Realtidstracking

Platformen tilbyr sanntids GPS-sporing av flere kjøretøy i en nettleser. En levende visning av hele kjøretøyflåten gir deg kontroll, det beste kjøretøyet kan sendes til en jobb og bestemte kjøretøyer kan følges når det kreves. Varsler og varsler er umiddelbart tilgjengelige i søknaden.

Varsler

Ethvert arrangement i plattformen kan generere varsler i søknaden, via e-post eller SMS. For mobiloperatører kan du konfigurere varsler via SMS og e-post for hendelser som krever øyeblikkelig oppmerksomhet, for eksempel SOS, kjøretøytyveri, høy temperatur, hastighet, overdreven tomgang, utenom kjøretøybruk eller brudd på geofence.

Rapportering

Rapporter for de fleste vanlige forretningsbehov leveres med GpsTracking Server for å hjelpe deg med å analysere og forbedre virksomheten din. Du kan bruke GpsTracking Reporting-rammeverket til å konfigurere flere rapporter basert på data i plattformen. Rapporter kan presenteres direkte i nettleseren eller planlagt og sendt over e-post.

Vedlikehold av kjøretøy

Vedlikeholdsprogrammet holder styr på når kjøretøyene dine skal betales for service. Den viser en oversikt over vedlikeholdsstatus og sender varsler når kjøretøyene overfører serviceintervaller.

Økokjøring

Eco Driving-pluggen måler hard kjøring, fart og tomgang og gir en "øko" -poengsum for hvert kjøretøy. Du kan redusere slitasje på kjøretøy og spare penger ved å minimere miljøpåvirkningen av kjøretøyflåten din.

Driver Journal

Bruk Driver Journal til å holde oversikt over forretningsreiser. Du kan kategorisere forskjellige turer og legge til notater for dem for rapportene dine. En flott plugin for å støtte skattemyndighetskrav og selskapsregler.