ONLINE BACKUP
NORSK SIKKERHET
FRA
StorsteinNett

La oss ta vare på dine filer og
passe på dem i norske krypterte
datasentre.

Det passer perfekt for:

Designere

Utviklere

Bedrifter

ONLINE BACKUP PÅ TRYGGE, NORSKE SERVERE.

Med StorsteinNett Online Backup er dine data sikre uansett hva som skjer.

Vi tilbyr full online backup av ditt system, forbindelsen til vårt datasenter går via vpn linjer. Og data ligger kryptert på våre servere, slik at datasikkerheten er ivaretatt hos oss. Som standrad lagerer vi data 2 uker tilbake i tid, det vil si du kan få tilbake et dokument slik det så ut for 2 uker tilbake. Vi overvåker den daglige backupen, å vil ta kontakt med deg hvis det skulle være noe problemer med backupen.

Micro

kr. 199 /MO

  • 5GB Backup
BESTILL

Mini

kr. 299 /MO

  • 15GB Backup
BESTILL

Premium

kr. 1150 /MO

  • 100GB Backup
BESTILL

Standard

kr. 599 /MO

  • 50GB Backup
BESTILL

Profesjonell

kr. 1450 /MO

  • 200GB Backup
BESTILL

OM STORSTEINNETT ONLINE BACKUP

Sikker backup

Med StorsteinNett Online Backup er dine data sikre uansett hva som skjer. Løsningen er helautomatisk og sørger for at backup kjører hver dag og lagres kryptert i vårt Datasenter.

Effektivt og kryptert lagring

Du slipper å investere i egen backupløsning og behøver ikke å bruke tid og ressurser på å ta egne sikkerhetskopier. Filene dine sendes kryptert til et datasenter i StorsteinNett, og du har enkel tilgang til dine data døgnet rundt.

Full kontroll

Løsningen er brukervennlig, trygg, og tilgjengelig 24/7. Du får daglige e-mail rapporter som gir deg full kontroll. Med StorsteinNett Online Backup har din bedrift sikret alle viktige data uten bekymringer tap av filer eller gjenoppretting av data når uhellet er ute.

Bekymringsløs trygghet

Ingen andre enn deg og din bedrift får tilgang til dine filer. Dataene dine er kryptert og du bestemmer hvem som har tilgang, enten det er utvalgte personer eller større grupper i bedriften din.

Enkel Gjenoppretting

Alle filene på systemet ditt oppbevares kryptert i datasenteret. Har du behov for å gjenopprette dine data så får du det akkurat slik det var da sist backup ble tatt.

Sikkerhetskopier alt

Tjenesten kjører backup av alt fra enkle filer til flere servere og flere terrabyte med data.