Hvordan får du mest mulig ut av de neste 365 dagene?

Med Office har du 365 dager foran deg fylt med uendelige muligheter, og det hele starter nå.

Hva er

Office 365

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst og på enhver enhet i Office 365.

OFFICE-AVTALER SOM MØTER BEDRIFTENS BEHOV

Online Exchange
kr.125 / måned
Business Premium
kr.298 / måned

Passer for:

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post og har officepakken fra før. Office-programmer er ikke inkludert.

Best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester.

Office programmer er inkludert

Support fra StorsteinNett AS

Kontakt oss, så finner vi Din løsning for fremtiden sammen.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilket Office 365 abonnement trenger jeg?

Hvilken pakke som skal velges varierer fra bedrift til bedrift. Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på hvilken Office 365 pakke du skal velge,  så kommer vi frem til den beste løsningen sammen.

Kan jeg flytte Office 365 til en annen IT-partner?

Ja, det kan du. Det er veldig enkelt for deg da du slipper å flytte dataene du trenger. Det eneste du må gjøre er å endre din Office 365 leverandør. Du har ingen bruddgebyr eller skjulte kostnader utover det inneværende fakturaperioden dersom du ønsker å velge en annen Office 365 partner.

Hvordan faktureres Office 365?

Office 365 faktureres månedlig. Det gjør det enklere for deg å justere brukere opp eller ned etterhvert som behovet endrer seg i bedriften.

Kan jeg installere Office pakken flere ganger?

Ja, du kan bruke Office pakken på 5 forskjellige enheter på samme bruker. Det betyr at du kan installere Office pakken på mobiltelefon, hjemme-PC, nettbrettet, kontor-PCen og fortsatt ha en lisens igjen.

Hva gjør dere med eksisterende e-post som jeg har?

Vi hjelper deg med å kopiere e-post som du allerede har inn i Office 365.

Kan jeg få tilgang på mine data fra mobile enheter?

Ja, Office 365 er tilgjengelig fra nettbrett og andre mobile enheter som f.eks. IPhone, Android og Windows Phone. Office pakken, OneDrive skylagring og e-post med kalender og kontakter er tilgjengelig via egne apper fra Microsoft eller direkte fra nettleseren.

Hva med personvern?

Dataene dine tilhører deg. Vi sikrer dem og beskytter personvernet ditt.

Kan man skalere løsningen for nye brukere?

Ja, du kan enkelt legge til eller fjerne brukere slik at Office 365 alltid er tilpasset ditt behov. Det kan du gjøre hver måned og du betaler kun for det du trenger.

Kan jeg tilpasse forskjellige Office 365 pakker etter mitt behov?

Ja, du kan velge fritt mellom de forskjellige pakkene og velge det du trenger til dine brukere. Noen trenger kun e-post og andre trenger kanskje full løsning med Office pakken. Du kan enkelt tilpasse abonnementet etter ditt behov.

Trenger jeg en utvidet supportpakke eller klarer jeg meg med fri kritisk support?

Om dere har god kunnskap om Office 365 internt trenger du ikke mer enn fri kritisk support som er inkludert i alle Office 365 pakkene. Med utvidet support-pakke får du i tillegg muligheten til å ringe og få hjelp uansett hva det gjelder for din superbruker eller alle ansatte. Da kan du ringe oss, bruke chat eller registrere en sak om Office 365, Windows eller PC problemer du har. Du får ubegrenset support til en fast pris pr. bruker.

Installerer dere Office pakken for meg?

I overgang til Office 365 inkluderer vi klargjøring av ny Office pakke for alle brukerne dine. Du får en ferdig installasjonsfil du kan kjøre på alle maskinene og som automatisk installerer Office pakken for deg. Vi har også mulighet til å installere Office-pakken på hver enkelt maskin via fjernstyring, eller rydde opp i eksisterende Office pakker som du har installert på maskinene. Vi gjør gjerne dette for deg mot et avtalt vederlag.

Kan jeg stoppe abonnementet når jeg vil?

Ja, det kan du. Abonnementet løper kun frem til den perioden som du har betalt og du kan derfor si opp innen fakturaperioden på 1 mnd.

Er Office 365 pålitelig?

Føl deg trygg ved å vite at tjenestene dine er tilgjengelige med en oppetidsgaranti på 99,9 % og en finansielt understøttet serviceavtale (SLA) fra Microsoft.

Hvordan er sikkerheten?

De nyeste sikkerhetspraksisene med fem lags sikkerhet og proaktiv overvåking bidrar til å beskytte dine data.

Må Office 365 oppdateres ofte?

Oppdateringer er inkludert i abonnementet. Nye funksjoner formidles regelmessig til deg som StorsteinNetts kunde.